به گزارش خبرنگارخبرآنلاین گیلان یوسف گلشن در حاشیه بازدید مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری استان گیلان از یک پروژه گردشگری در روستای ایششیان بخش اطاقور، شهرستان لنگرود را دارای ظرفیت های بالقوه فراوان در بخش های تجاری و گردشگری و اقتصادی دانست و اظهار کرد: باید این ظرفیت های بالقوه را به بالفعل تبدیل کنیم.
وی گردشگری را یکی از مزیت های بی نظیر شهرستان لنگرود دانست و افزود: در این راستا با همکاری دستگاه های متولی همچون فرمانداری و میراث فرهنگی و بنیاد مسکن و...، پیگیری رفع موانع سرمایه گذاری هستیم، زیرا سرمایه گذاران با جهاد عملی خودشان زمینه رفاه مردم و اشتغالزایی را فراهم می کنند. سرپرست فرمانداری لنگرود با بیان اینکه جوامع محلی و روستاییان نیز باید از ظرفیت گردشگری شهرستان برای بهبود معیشت خودشان بهره بگیرند، گفت: با ایجاد زیرساخت های گردشگری به ماندگاری گردشگران در شهرستان کمک خواهیم کرد. گلشن از راه اندازی بازارچه های صنایع دستی در روستاها و بازارچه های عرضه مستقیم محصولات کشاورزی تحت عنوان «از مزرعه تا سفره» خبر داد و خاطرنشان کرد: طرح های بومگردی نیز در دست اجراست.
وی ضمن قدردانی از همراهی نماینده شهرستان در مجلس جهت حمایت از سرمایه گذاری، ادامه داد: به زودی مدیران استانی و ملی و روسای بانک ها را به شهرستان لنگرود می آوریم تا بتوانیم موانع و مشکلات حوزه سرمایه گذاری را کاهش دهیم و از سرمایه گذاران حمایت کنیم. سرپرست فرمانداری لنگرود با اشاره به رفع مشکلات پروژه گردشگری مذکور با پیگیری فرمانداری و نماینده شهرستان جهت صدور پروانه، اضافه کرد: طرح هادی منطقه در حال بازنگری بوده و پس از تصویب، شاهد آغاز فرایند صدور پروانه و عملیات اجرایی خواهیم بود. وی از سرمایه گذاران خواست به شهرستان لنگرود ورود کنند و زیرساخت های گردشگری را ارتقا ببخشند و خاطرنشان کرد: شاهد همکاری و همراهی دادستان و رئیس دادگستری با فرماندار و شورای تامین شهرستان هستیم تا بتوانیم از سرمایه گذاران واقعی حمایت و با شکوفایی ظرفیت های لنگرود، به ایجاد توسعه و اشتغال کمک کنیم. 10 طرح گردشگری در دست پیگیری داریم محمود حارث، مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری گیلان نیز، با اشاره به فعالیت های شرکت توسعه گردشگری استان در حوزه زیرساخت ها به ویژه اقامتی و بوم گردی، تاکید کرد: به کمک یکی از سرمایه گذاران، پروژه اقامتگاه سنتی را در روستای ایشیان بخش اطاقور پیگیری می کنیم. وی از اخذ پروانه و موافقت اصولی پروژه خبر داد و بیان کرد: حجم سرمایه گذاری پروژه 100 میلیارد تومان بوده و برای 20 نفر اشتغالزایی می کند.
مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری گیلان با بیان اینکه اوایل سال آینده شاهد شروع به کار پروژه در زمینی به مساحت 1000 مترمربع و زیربنای 1400 مترمربع خواهیم بود، گفت: ظرفیت های گردشگری منطقه ایشیان بسیار بالاست و چشم انداز زیبا و طبیعت فوق العاده دارد.
حارث خواستار آغاز پروژه های دیگر گردشگری از سوی سرمایه گذاران شد و عنوان کرد: حدود 10 پروژه گردشگری در دست پیگیری در سطح استان داریم. رضا رفوگران، سرمایه گذار پروژه اقامتی روستای ایشیان نیز در ادامه، با اشاره به سابقه 20 ساله خود در اجرای پروژه های عمرانی شهرستان لنگرود، بیان کرد: نسبت به گیلان و لنگرود علاقه دارم و لذا آماده اجرای طرح های گردشگری در چاف و چمخاله و اطاقور و... هستم.
وی بروکراسی اداری را یکی از موانع اصلی بر سر راه سرمایه گذاران دانست و یادآور شد: شاهد همکاری خوب فرماندار جدید شهرستان و نماینده جهت اخذ مجوزها هستیم که نقش مهمی در ورود سرمایه گذاران و راه اندازی زیرساخت های گردشگری دارد. این سرمایه گذار همچنین از ساخت 13 واحد گردشگری اقامتی در ساحل چمخاله با هزینه 150 میلیارد تومان خبر داد و خاطرنشان کرد: مساحت این پروژه 5400 مترمربع بوده و در آینده نزدیک آغاز می شود.
فغ